Certified Advanced Agile Practitioner

Sinds 14 juni 2013 ben ik naast Certified Agile Scrum Master  (2011) nu ook Certified Advanced Agile Practitioner.

De Synopsis die ik heb beschreven over de Agile Scrum implementatie bij NedTrain en de mondelinge toelichting hierop,heeft het DSDM Consortium doen besluiten om mij het Advanced Agile Practitioner certificaat toe te kennen.

994210_10151838727453777_1366255826_n

Het examen werd afgenomen door Peter Verwey en Loek Goede.

Robbrecht van Amerongen (werkzaam bij AMIS) is Agile Master en aangesloten bij het Agile Consortium. Hij heeft mij meegenomen naar een bijeenkomst van het Agile Consortium. Tijdens deze bijeenkomst heb ik meerdere Agile Masters leren kennen. Ik ben AMIS en Robbrecht in het bijzonder dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Ik ben nu ook aangesloten bij AMIS als associated partner.