Competent

Hij keek op zijn bureau: vóór hem lagen analyses, voorspellingen en verhoudingen. Telkens opnieuw las hij individuele passages, markeerde ze, bracht feiten bij elkaar – schudde soms zijn hoofd fronsende.

Verschillende uren waren verstreken. De verschillende stapels papier waren verdwenen en op een blad verwoord: dat waar het in wezen over gaat, de focus op het kernprobleem. Daarnaast waren er vijf andere pagina’s – de focus van zijn aanbevelingen.

Het is een voorwaarde voor de soevereiniteit van een consultant. En voor het vermogen om complexe problemen te vereenvoudigen, om u te concentreren op de belangrijke kernproblemen. Om duurzame oplossingen te ontwikkelen. Ondanks alle ervaring: een goede consultant raakt bij elke klant betrokken. Gedreven door nieuwsgierigheid en de wens om uw horizon voortdurend te verbreden. Maatregelen die voor de klant begrijpelijk zijn op basis van gefundeerde analyses die optimaal integreren in de respectievelijke bedrijfsstructuur en -cultuur. Met één doel: een zo goed mogelijke oplossing!