Waardevolle Agile Retrospectives

De nederlandse vertaling is een feit. Met een team van Agile specialisten hebben we het oorspronkelijke engelstalige boek van Ben Linders en Luis Gonçalves mogen vertalen. Deze vertaling is ook met de scrum methodiek uitgevoerd. Bestel nu het E-Book “waardevolle agile retrospectives”
Voor heel veel scrum teams en coaches een geweldig handboek met veel voorbeelden m.b.t ‪#‎retrospectives‬. 

In dit boek vind je – naast een schat aan oefeningen, die je kunt gebruiken om retrospectives te faciliteren – veel achtergrondinformatie over het “wat” en “waarom van retrospectives, de business value en voordelen die je ermee kunt behalen en tips voor het invoeren en verbeteren van retrospectives.

Dit boek richt zich op agile coaches, Scrum masters, project managers en facilitatoren die ten minste enige ervaring hebben opgedaan in het uitvoeren van retrospectives. Het helpt hun om retrospectives op een efficiënte en effectieve manier uit te voeren en daarmee verbeteracties te vinden die er toe doen en ze ook daadwerkelijk uit te voeren.

Het boek is vertaald door een agile team van gemotiveerde, professionele en gedreven vrijwilligers:

Jelle de Vries, Angelo Hulshout, Sabina Renshof, Douwe Attema, Berend van Duijvenvoorde, Jan Toes en Jacques van Vessem.

large